Servei Integral

Millor Servei de Valoració Funcional a la Llar

La dependència pot manifestar-se en qualsevol etapa de la vida, ja sigui per malalties, accidents o el procés natural d’envelliment. Davant d’aquesta realitat sorgeixen incerteses i la manca d’informació pot dificultar la presa de decisions adequades.

Una de les principals interrogants és triar entre una residència i la permanència al domicili, totes dues opcions legítimes. Segons la nostra experiència, molts volen quedar-se a casa, encara que això pot presentar desafiaments que requereixen una avaluació detallada. Aquesta elecció es torna factible quan és abordada de manera efectiva i clara per professionals, assegurant així una òptima qualitat de vida.

El nostre servei integral, «Queda’t a casa», fa un estudi personalitzat de les necessitats individuals i de l’entorn de cada persona. Oferim solucions que abasten des de l’adaptació del pis, casa o habitatge per a discapacitats fins a la implementació de grues per a persones, matalassos antiaires i diversos aparells d’ajuda, tant per a la dependència general com per a la dependència de persones amb mobilitat reduïda. Garantim seguretat, confort i autonomia a l’adaptació d’habitatges, fent possible l’opció de quedar-se a casa de manera plena i satisfactòria.

Millor Servei de Valoració Funcional a la Llar

+ 20 anys d'experiència

Només professionals titulats

1.200 usuaris satisfets

Amplia exposició amb atenció personalitzada

CONTACTA AMB NOSALTRES

DEMANA'NS INFORMACIÓ

Consulta els nostres serveis o demana més informació:

Envia un missatge


    https://www.quedatacasa.com/wp-content/uploads/2022/04/logor2_0.jpg
    https://www.quedatacasa.com/wp-content/uploads/2022/04/adom_petit.png
    https://www.quedatacasa.com/wp-content/uploads/2022/04/valida_petit.png
    https://www.quedatacasa.com/wp-content/uploads/2022/04/lapsico_petit.png
    https://www.quedatacasa.com/wp-content/uploads/2022/04/felizvita_petit.png